Advies, raad en daad!

Sinds mijn eerste reis naar Kenia in 2009 voor een hardloop stage, ben ik verliefd geworden op het land, de natuur en de mensen.

In de jaren erna heb ik een jaar onbetaald verlof opgenomen om vrijwilligerswerk te kunnen doen bij een onderwijsproject, veel door het land gereisd en uiteindelijk mijn baan in het onderwijs in Nederland opgezegd om weer een jaar vrijwilligerswerk te doen. Een periode in Tanzania gewerkt als reisleider en tevens begonnen met het opzetten van ReisVriend.

Door de jaren heen heb ik een prachtig netwerk opgebouwd met fantastische, enthousiaste mensen. Wij nemen je graag mee op een onvergetelijk avontuur. Persoonlijke aandacht, een zorgvuldig samengesteld reisprogramma afgestemd op jou wensen, dat is wat bij ons centraal staat. Kies, ervaar, geniet en bewonder!

• Op zoek naar een unieke reis?
• Op zoek naar een betaalbare reis?
• Op zoek naar een reis op maat?

• Van de gebaande paden af?
• Een avontuurlijke reis?
• Persoonlijk advies?

Dan zijn wij je juiste ReisVriend!

 

Bel Jolanda

Contact via email

Chat openen
1
Kan ik je helpen? (druk op groene pijl om door te gaan naar whatsapp)