8 daagse voorbeeldreis

 

Dag 1:

Vlucht naar Nairobi.
Onze Engelssprekende chauffeur/gids zal voor jullie klaarstaan op het vliegveld.  Transfer naar Naivasha.  Overnachting in een Banda (huisje) aan het meer van Naivasha.

Dag 2:

Hell’s Gate.
Na het ontbijt heerlijk fietsen en wandelen met een lokale gids en de eerste wilde dieren “spotten” in Hell’ s gate. Buffels, giraffen, zebra’s en Thomson antilopen zullen je aanstaren op je fiets. Geniet van het ruige, overweldigende landschap vol scheuren, kloven en vulkanische steenrotsen. Een unieke ervaring!

In de namiddag een boottocht over het meer van Naivasha.

Overnachting hetzelfde als gister.

Dag 3:

Safari in Nakuru NP.
Op zo ongeveer het laagste punt van de Grote Slenk (Great Rift Valley) ligt Nakuru park met zijn alkalisch zoutmeer. De bekendste attracties van dit park zijn de flamingo’s en de zwarte en witte neushoorn.

Op de top van de “Baboon Cliff”, heb je het mooiste uitzicht over het park met zijn acacia en Euphorbia bossen. Overnachting in hotel.

Dag 4:

Reisdag naar Masaai Mara.
Geniet onderweg van het landschap, het Keniaanse openbare leven en ga lekker lunchen in een Keniaans restaurantje.

Overnachting buiten het park in kleinschalig, comfortabel tented-camp. Vanuit je tent heb je een schitterend uitzicht over Masaai Mara.

Dag 5:

Masaai Mara.
Laat je twee dagen onderdompelen in de eindeloze savanne vlaktes van Masaai Mara. 1700 km² groot is dit natuurreservaat en het ligt in het zuidwesten van Kenia.

De beroemde “Big Cat Diary” is hier gefilmd. Wie zal als eerste een luipaard in een boom spotten?

 Overnachting als gisteren.

Dag 6:

Masaai Mara.
Geniet van olifanten families, ruziemakende hyena’s, leeuwen op zoek naar een prooi, herkauwende buffels, een mannetjes impala met zijn harem……………het zou zomaar kunnen dat je dit allemaal ziet maar het blijft natuurlijk altijd een verrassing!

 Overnachting als gister.

Dag 7:

Reisdag naar Nairobi.
Onderweg is er weer van alles te zien en te beleven. In overleg met je chauffeur kun je stoppen waar je wilt voor de lunch.

Overnachting in hotel met zwembad.

Dag 8:

Vlucht terug naar huis.
Diverse excursies mogelijk, afhankelijk van je vlucht schema, of gewoon even lekker een dagje bij het zwembad rondhangen……

Tip: reis verder door naar de kust voor een paar heerlijke dagen aan het strand!

 

  Prijs per persoon vanaf € 1.445,-

  (Op basis van 2 personen en  tweepersoonskamer)

   Bij de prijs inbegrepen:

  6 dagen privévervoer met Engelssprekende chauffeur/gids, alle overnachtingen  op full board basis behalve dag 1 en dag 8, flesje water per dag, entree Nakuru NP, boottocht Naivasha meer, fietshuur en lokale gids op dag 2, entree 2 dagen Masaai Mara.

  Bijkomende kosten: 

  Vliegtickets, visum, verzekeringen, fooien, drankjes, persoonlijke uitgaven, vaccinaties & malariatabletten, €7,50 bijdrage garantiefonds. 

   Opmerkingen:

  De uiteindelijke reissom hangt af van de aanpassingen/veranderingen naar  aanleiding van u wensen, de door u geboekte tickets en de beschikbaarheid van de genoemde accommodaties.

   

  Bel Jolanda

  Contact via email

  Chat openen
  1
  Kan ik je helpen? (druk op groene pijl om door te gaan naar whatsapp)